Trust Your Body: Mire számíthatsz?

Közeleg, már nagyon közeleg az indulás! ?

Ez a program attól lesz különleges, hogy nem egy sebtében összedobott étrend+edzésterv kombó lesz, amivel aztán csinálsz, amit akarsz – ennél tovább fogunk menni.

Lesznek közös edzések Zoomon – így ha úgy döntesz, hogy bekapcsolod a kamerát, akkor javítani is tudlak rögtön, ha felmerül valami. Hetente háromszor fogunk közösen edzeni, alkalmanként 30 percet, mert tudom, hogy szalad a lakás, hív a munka, de ne aggódj, 30 perc alatt bőven el lehet fáradni, és heti 3 alkalom mellett fejlődni is tudsz.

A közösen végzett gyakorlatok, a bemelegítés, a nyújtás, és az instrukciók egész hónapban elérhetőek lesznek, így ha szeretnéd, saját tempóban is haladhatsz.

Közös étrend nem lesz, mert az étkezés tudománya egyszerűen túl bonyolult ahhoz, hogy jó szívvel írjunk ilyesmit – viszont itt a honlapon eléred Dóri cikkeit, amiben gyakori diétás mítoszokról rántja le a leplet, és minden héten foglalkozunk az intuitív étkezéssel is.

Itt tudsz csatlakozni! (Előfizetéses rendszer.)

Mindezt a neutrális testkép és a testpozitív mozgalom szellemiségében fogjuk összefűzni.

Ahogy már korábban is említettem, nekem nagyon fontos a közösségépítés, így a programot sem kell egyedül csinálni – egy Facebook csoportban fogunk összegyűlni, ahol bármikor megoszthatjuk egymással örömünket, bánatunkat, sikereinket.

Ismertek, nem tűröm az ítélkezést, így ennek a közösségnek az alappillére is a nyitottság, a tapintat, és egymás támogatása lesz.

Itt tudsz csatlakozni!

A program előfizetésként működik, egyszer kell csak megadni az adataidat, utána havonta automatikusan intézi a rendszer a többit. Természetesen van lehetőséged a lemondásra is.

Bízom benne, hogy sokatokkal találkozom majd a programban, és már alig várom, hogy örülhessek nektek, veletek! Ha kérdés van, írjatok bátran Instagramon, vagy a poragi@poragi.hu-n.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.